KAMPANYA
%10 İNDİRİM İÇİN KALAN SÜRE 
Eperde ile güvenli alışverişe hoşgeldiniz. Nasıl mı?  Sıfır Riskli Alışveriş Modeli Nedir?  Eperde Tanıtım Videosu
Yeni üyelere özel indirim
Perde Kampanya

Paypal ile güvenli ödeme

Salon Tül Perde - Modern Desenli Baskılı Tül Perde Şantuk Keten 2021 Vizyon Serisi- Gri-Füme-Antrasit

Ürün Kodu: #42496 , Renk: Gri Füme Antrasit

4.67

 Mt Fiyatı
Renk
₺269,28  
Önceki Fiyat (%10 İndirim) ₺299,20  
Gri Füme Antrasit

%10 İNDİRİM  

Diğer Renk Seçenekleri

Salon Tül Perde - Modern Desenli Baskılı Tül Perde Şantuk Keten 2021 Vizyon Serisi- Gri-Füme-Antrasit Gri Füme Antrasit Salon Tül Perde - Modern Desenli Baskılı Tül Perde Şantuk Keten 2021 Vizyon Serisi- Kahve Koyu Kahverengi Salon Tül Perde - Modern Desenli Baskılı Tül Perde Şantuk Keten 2021 Vizyon Serisi- Kahve Açık Kahverengi


Mağaza: Lider Perde

Ürünün Diğer Renkleri

Benzer Ürünler



Salon Tül - Renkli Tül Pastel Renk Tül Tasarım Gri Antrasit Beyaz Yeni Trend Tül Favorilere Ekle Tüm varyantlar(6) için tıklayınız Salon Tül - Renkli Tül Pastel Renk Tül Tasarım Gri Antrasit Beyaz Yeni Trend Tül Mt fiyatı ₺315,30
 

%10 indirimli fiyat ₺283,77 
(10 yorumu gör)
%10 İNDİRİM  
   
Salon - Gri Modern Çizgili Örme Tül - Eteği Açık Gri Üstü Ekru Renk ( Degrade Geçişli ) Favorilere Ekle Tüm varyantlar(3) için tıklayınız Salon - Gri Modern Çizgili Örme Tül - Eteği Açık Gri Üstü Ekru Renk ( Degrade Geçişli ) Mt fiyatı ₺161,12
 

%10 indirimli fiyat ₺145,01 
(9 yorumu gör)
%10 İNDİRİM  
   
Salon Tül - Püskürtme Giri Füme Antrasit Genc Tasarım Moda Tül Favorilere Ekle Tüm varyantlar(3) için tıklayınız Salon Tül - Püskürtme Giri Füme Antrasit Genc Tasarım Moda Tül Mt fiyatı ₺385,38
 

%10 indirimli fiyat ₺346,84 
(3 yorumu gör)
%10 İNDİRİM  
   
Salon Tül Perde - Modern Bantlı Gri Tül - Yüksek Kalite Tül - Enine Çizgili Favorilere Ekle Tüm varyantlar(3) için tıklayınız Salon Tül Perde - Modern Bantlı Gri Tül - Yüksek Kalite Tül - Enine Çizgili Mt fiyatı ₺182,32
 

%10 indirimli fiyat ₺164,09 
(2 yorumu gör)
%10 İNDİRİM  
   
Salon Tül Perde - Gri Modern Degrade Geçişli Dantel Tül - Yüksek Kalite - Mavimsi Gri Favorilere Ekle Tüm varyantlar(7) için tıklayınız Salon Tül Perde - Gri Modern Degrade Geçişli Dantel Tül - Yüksek Kalite - Mavimsi Gri Mt fiyatı ₺161,12
 

%10 indirimli fiyat ₺145,01 
(2 yorumu gör)
%10 İNDİRİM  
   
Salon Tül - Gri Antrasit Füme Tiyatro Yanki Kruvaze Model Tül Yanki Tül Camkırığı Tül Favorilere Ekle Tüm varyantlar(3) için tıklayınız Salon Tül - Gri Antrasit Füme Tiyatro Yanki Kruvaze Model Tül Yanki Tül Camkırığı Tül Mt fiyatı ₺315,24
 

%10 indirimli fiyat ₺283,72 
(2 yorumu gör)
%10 İNDİRİM  
   


Beğendiğiniz ürünü favoriye eklerseniz, sonrasında favorilerimden hızlıca ulaşabilirsiniz

Salon Tül Perde - Modern Desenli Baskılı Tül Perde Şantuk Keten 2021 Vizyon Serisi- Gri-Füme-Antrasit Ürün Açıklaması

Marka Garanti Süresi Kargoya Verilme Süresi
edesse 1 yıl 5 - 7 iş günü
Salon Tül Perde - Modern Desenli Baskılı Tül Perde Şantuk Keten 2021 Vizyon Serisi- Gri-Füme-Antrasit

Kumaş Cinsi

İncelediğiniz bu ürün,Düz  basic keten efektli tül üzerine digital baskı tekniği ile renklendirilmiştir  baskı aşağıdan yukarıya degrade yani koyudan açığa azalarak devam eder ve alttan 135cm de desen biter üstte kalan kısım düz desensizdir. çok dökümlü ve yıkamaya elverişlidir, yıkama sonrasında sıkma yapmadan makinadan alıp ıslak haliyle taktıgınız sürece  ütü istemez, sıkma yada kurutma yapılırsa ütü gerektirebilir.Eteği kendinden kurşunludur.
Düz sade ve şık bir ürün arayanlar için en ideal üründür.salon,yatak odası ve çocuk odaları dahil evinizin tüm mekanlarına uyum sağlayacak ortamı ferah sade şık ve zengin gösterecek fiyatı ile de bütçenizi sarsmadan alabileceğiniz sitedeki en iddalı ürünlerden bir tanesidir.Herkes kullanışta sorunsuz yıkmada sıkıntısız ve kullanışta da en iyi zengin görseli veren kumaş arayışındadır bu noktada en doğru ürünü incelediğinize emin olun!!..

DİKKAT!! Doğru Ölçü Alımı için Dikkat Edilmesi Gereken Detaylar

Özellikle Tül ve Fon perdelerde olmak üzere tüm perde siparişlerinde doğru ölçü işin en can alıcı noktasıdır.Doğru alınmış bir ölçü sorunsuz bir perde alışverişinin 3/2 sidir..Kişiden kişiye hassas ölçü alımı değişebileceği gibi metre den mezuro ya  da ölçü değişir.Bu noktada en önemli ölçü Yere kadar uzun yapılan tüllerde ve fon perde boy ölçüsüdür.Bu durumda şu ayrıntılara kesinlikle dikkat edilmelidir.
_Ölçü mutlaka şerit metre ile ölçülmeli (mezuro yada başka ölçü şekilleri ile belirlenen ölçülerin yanlış çıkma olasılığı çok yüksektir.)
_En ölçüsüne +5 cm Telafi payı ilave ediniz.(En ölçüsü olarak 5cm uzun olan tül hiçbir sıkıntı vermezken 5cm kısa olan ürün göze hoş gelmeyecektir)
_Boy ölçüsü  mutlaka kornişten aşağıya dik açı ile ölçülmeli duvardan ölçülüyorsa -2cm korniş payı toplam ölçüden düşülmelidir,ayrıca dik tutulmadan eğimli tutularak ölçülen ölçüde doğru ölçü olmaz)
_Boyunu yere kadar olmasını istediğiniz perdelerde alttan mutlaka 4-5 cm pay bırakınız,bunun için en ideal olanı kornişten yerde duvar dibindeki süpürgeliğin üst hizasıdır.(klasik süpürgeliklerde süpürgelik yüksekliği 5cm dir)Böylelikle esnek tüllerdeki esneme ve yerde birikme olasılığını da ortadan kaldırmış olursunuz.
_Firmamızda üretilen tüm tül ve fon perdelerde ölçü hassasiyeti en fazla + - 2 cm olarak üretilir.

Pile Sıklığı (Sık Pile ve Normal Pile)

İncelemekte olduğunuz bu ürünü iki farklı pile seçeneği ile dilediğiniz şekilde satın alabilirsiniz.
Normal pile seçeneğinde 1 mt siparişinize 2,50mt kumaş kullanılmaktadır.
Sık pile seçeneğinde 1mt siparişinize 3,00mt kumaş kullanılmaktadır, bu pile yoğunluğu en sık bilinen piledir.

Fotoğrafta gördüğünüz SIKPİLE dir aynı görüntüyü elde etmek istiyorsanız mutlaka sıkpile seçmenizi öneririz.

Yıkama Talimatı

Bu ürünü 30 derece de hassas yıkama yaparak yıkayabilirsiniz.
Çamaşır suyu ,optik ağartıcı ve benzeri kimyasallar kesinlikle kullanmayınız.
Perdenizi makinada yıkadıktan sonra sıkma işlemi başlamadan makineyi durdurup ıslak haliyle çıkartıp bu şekilde takınız.
Bu haliyle ütü gerektirmeyecektir.
Tülleri kırıştıran makinenin sıkma aşamasıdır sıkma yapılan ve kurutulan perde ütü gerektirebilir.

Önemli Ayrıntı   

Tekstil ürünlerinde farklı zamanlarda üretilen ürünlerde kazan farkı die tabir edilen ton farkı olma olasılığı çok yüksektir,bu nedenle aynı oda içerisindeki tül ve fon perde siparişlerinizi ayrı ayrı yada farklı zamanlarda sipariş etmeyiniz.Aynı firmadan satın almış da olsanız birinci ve ikinci siparişinizin aynı kazanda üretilmiş olma olasılığı düşüktür.dolayısı ile ton farkı olacak bu da aynı oda içerisinde iki farklı ton oluşacaktır.Bunun için aynı odaya takacağınız  perdelerinizi mutlaka tek seferde sipariş ediniz.Ayrı ayrı verilen siparişlerden dolayı  yaşanacak sıkıntıda satıcı firma sorumlu tutulamaz.

Salon Tül Perde - Modern Desenli Baskılı Tül Perde Şantuk Keten 2021 Vizyon Serisi- Gri-Füme-Antrasit Ödeme Seçenekleri

Kapıda ödeme: Türkiye'nin her yerine kapıda nakit ödeme imkanı

Kapıda kredi kartı ödeme: Türkiye'nin her yerine kapıda kredi kartı ile ödeme imkanı

Bankamatik kartı: Tüm bankamatik kartları ile tek geçim alışveriş yapabilirsiniz.

Kredi kartı: Anlaşmalı kredi kartlarına 12 aya kadar taksit imkanı

Kredi kartı taksit bilgileri

Salon Tül Perde - Modern Desenli Baskılı Tül Perde Şantuk Keten 2021 Vizyon Serisi- Gri-Füme-Antrasit Ölçüsü Nasıl Alınır?

Tül Perde Ölçüsü Nasıl Alınır?

  • Genişliği korniş genişliğiniz kadar ya da pencerenin sağından ve solundan en az 25'er cm taşarak ölçün. Taşma payı yoksa bu sorun olmayacaktır.
  • Mermer hizasına kadar boy ölçüsü için: mermer üstüne değmeyecek şekilde ya da mermerin bitiminden bir cm daha fazla aşağıya ölçün.
  • Uzun boy yere kadar istiyorsanız süpürgelik seviyesine kadar ölçünüz. Diğer bir deyişle yere kadar ölçün 3cm eksik sipariş verin.

Kruvaze Perde Ölçüsü Nasıl Alınır?

  • Genişliği pencerenin sağından ve solundan en az 25'er cm taşarak ölçün. Taşma payı yoksa bu sorun olmayacaktır.
  • Boy ölçüsü için tavandan yere kadar ölçün 3cm eksik sipariş verin.

Müşteri Yorumları


22.01.2024 11:54:29
Sakarya - Adapazarı
Tül
Çok güzel güvenebilursiniz

22.01.2024 11:54:29

Sipariş Ölçüsü : 260x240  Ürünü satın aldı.

Bu değerlendirmeyi faydalı buldunuz mu?


9.01.2022 17:32:58
Eskişehir - Odunpazarı
Çok Güzel
Lider perdeden 2. alışverişim ve yine iyi ki dedim. İyi paketleme ve hızlı gönderim çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar.


9.01.2022 17:32:58

Sipariş Ölçüsü : 240x227  Ürünü satın aldı.

Bu değerlendirmeyi faydalı buldunuz mu?


23.09.2021 09:39:58
İstanbul - Güngören
Teşekkürler
Siparişim tamda olması gerektiği gibi taahhüt edilen tarihte ve ölçülerde elime ulaştı. İşçilik çok iyi ellerinize sağlık. İlk kez internetten perde siparişi verdim. Açıkçası siparişimin ölçülerinden endişeliydim ve mağazanın siparişime başlamadan önce iletişime geçmesini istemiştim ama aranmadım.Bu nedenle iletişim için zayıf puanladım ancak harika bir perdem oldu. Çok çok memnunum ve yine bu mağazadan sipariş veririm, herkese de öneririm.

23.09.2021 09:39:58

Sipariş Ölçüsü : 385x260  Ürünü satın aldı.

Bu değerlendirmeyi faydalı buldunuz mu?


28.10.2020 21:44:54
Ankara - Çankaya
Güzel
Yeni evimiz için perde bakarken karşılaştım. Ne geleceğini bilmediğim için ilk olarak deneme amaçlı sadece yatak odası için yaptırdım. Gelen ürün aklımdaki tüm soru işaretlerini giderdi. Dikişleri olsun kumaşı olsun çok hoşuma gitti. Sanırım devamını da buradan yaptıracağım. Mağazalardan aldığım fiyatlara göre çok uygun. Tabi marka karşılaştırması yapamayacağım, uzun vadede ne olur bilmiyorum. Ben çok beğendim, yapanların ve mağazanın emeğine sağlık teşekkür ederim. :)

28.10.2020 21:44:54

Sipariş Ölçüsü : 300x255  Ürünü satın aldı.

Bu değerlendirmeyi faydalı buldunuz mu?


28.10.2020 21:44:52
Ankara - Çankaya
Güzel
Yeni evimiz için perde bakarken karşılaştım. Ne geleceğini bilmediğim için ilk olarak deneme amaçlı sadece yatak odası için yaptırdım. Gelen ürün aklımdaki tüm soru işaretlerini giderdi. Dikişleri olsun kumaşı olsun çok hoşuma gitti. Sanırım devamını da buradan yaptıracağım. Mağazalardan aldığım fiyatlara göre çok uygun. Tabi marka karşılaştırması yapamayacağım, uzun vadede ne olur bilmiyorum. Ben çok beğendim, yapanların ve mağazanın emeğine sağlık teşekkür ederim. :)

28.10.2020 21:44:52

Sipariş Ölçüsü : 300x255  Ürünü satın aldı.

Bu değerlendirmeyi faydalı buldunuz mu?


3.02.2022 10:20:26
Bursa - Osmangazi
resimlerdeki gibi değil
resimlerdekiyle alakası yok ona göre alın, perde kalitesine bir şey diyemem ama renkler aynı değil. çok açık renk, siyah desenler açık mavi gibi. üstelik 4 farklı mağazadan belki 15 tane perde aldım bir tek bu perde modeli tutmadı. koyu beyaz led ışık altında böyle, aslında resimdekinden de açık renk. yoksa boş yere yorum yapmam..


3.02.2022 10:20:26

Sipariş Ölçüsü : 335x261  Ürünü satın aldı.

Bu değerlendirmeyi faydalı buldunuz mu?


16.10.2022 13:23:24
Kırşehir - Merkez
Perde
Kullanıcı bu ürün için yorum yazmadan değerlendirme yapmıştır

16.10.2022 13:23:24

Sipariş Ölçüsü : 250x260  Ürünü satın aldı.

Bu değerlendirmeyi faydalı buldunuz mu?


29.05.2021 23:42:30
Denizli - merkezefendi
Kullanıcı bu ürün için yorum yazmadan değerlendirme yapmıştır

29.05.2021 23:42:30

Sipariş Ölçüsü : 180x185  Ürünü satın aldı.

Bu değerlendirmeyi faydalı buldunuz mu?


29.05.2021 23:41:31
Denizli - merkezefendi
Kullanıcı bu ürün için yorum yazmadan değerlendirme yapmıştır

29.05.2021 23:41:31

Sipariş Ölçüsü : 195x270  Ürünü satın aldı.

Bu değerlendirmeyi faydalı buldunuz mu?


9.06.2020 22:56:00
Kırklareli - Luleburgaz
Kullanıcı bu ürün için yorum yazmadan değerlendirme yapmıştır

9.06.2020 22:56:00

Sipariş Ölçüsü : 250x250  Ürünü satın aldı.

Bu değerlendirmeyi faydalı buldunuz mu?