KAMPANYA
%10 İNDİRİM İÇİN KALAN SÜRE 
Eperde ile güvenli alışverişe hoşgeldiniz. Nasıl mı?  Sıfır Riskli Alışveriş Modeli Nedir?  Eperde Tanıtım Videosu
Yeni üyelere özel indirim
Perde Kampanya

Paypal ile güvenli ödeme

Bu ürün yayında değil.
 

Dökümlü Kumaştan Geniş En Yeşil Mürdüm Çiçek Desen Perde 1. Kalite

Ürün Kodu: #56583

5.00

 Mt Fiyatı
Renk
₺539,91  
Önceki Fiyat (%10 İndirim) ₺599,90  

%10 İNDİRİM  


Mağaza: STİL PERDE

Benzer Ürünler





Beğendiğiniz ürünü favoriye eklerseniz, sonrasında favorilerimden hızlıca ulaşabilirsiniz

Dökümlü Kumaştan Geniş En Yeşil Mürdüm Çiçek Desen Perde 1. Kalite Ürün Açıklaması

Marka Garanti Süresi Kargoya Verilme Süresi
Eperde 2 yıl 7 - 10 iş günü
Dökümlü Kumaştan Geniş En Yeşil Mürdüm Çiçek Desen Perde 1. Kalite

 

BASKILI FON PERDE HAKKINDA

Ebat olarak istediğiniz ölçüyü seçerek sipariş verebiliyorsunuz, kapıda nakit yada kredi kartı ödeme seçeneği mevcut.


* Dikiş Hakkında

Bu tip ürünlerde desen, renk ve kumaş kalitesi ne kadar iyi olursa olsun iyi bir dikiş ile dikilmedikten sonra perde asla kendisini güzel göstermez, en iyi işçiliği bu üründe göreceğinizi şimdiden belirtmek isteriz. Üst kalitede perde üretiyoruz bizi en çok mutlu eden de bu.


* Kumaş Özelliği Hakkında

İncelediğiniz fon perde`nin kumaşı petek dokulu diamond çok dökümlü mat kumaştır, duck kumaş yada ucuz polyester kumaşlardan değildir.


* Baskı Kalitesi Hakkında

İnceliğiniz fon perdenin baskısı solmaz yada boya akıtmaz, beyaz bir ürünle birlikte dahi makinaya atsanız renk salmaz yanındaki çamaşırı renklendirmez, bu örneği vermemizn nedeni ne denli kaliteli bir baskı olduğunu daha iyi anlatmak istememizdir, günümüzde tüm mecralarda baskılı ürünler satılmaktadır, fiyat olarak daha ucuz olanları mevcut, fakat onlar hem çok kötü bir koku salar hem de yıkandıkça renkleri solar, hatta pencere de dururken bile güneşin ısısı ile solar. İncelediğiniz bu fon perde baskı sonrası 220 derece sıcaklıkta aprelenir, baskı artık çözülemez şekilde kumaşın bir parçası haline gelir, bu aşamada mürekkep kokusu sıfırlanır, artık kumaş uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanılmaya müsait hale gelir, bu sebeplerdendir ki ürünümüz Dünya standartlarının en üstünde kaliteye sahiptir, gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.


* Paket İçeriği

Ürün seçtiğiniz ölçülerde dikili ve montaja hazır şekilde gönderilmektedir, fon bağı paket içeriğinde yoktur, ücretli olarak seçenek sunulmuştur, dilerseniz seçeneği işaretleyebilirsiniz.


* Yıkama Talimatı

Ürünü 30 yada 40 derece arasında yıkamanızı tavsiye ediyoruz, ütü yapmanızda hiç bir mahsur yoktur.


* Kırlent Seçeneği

İncelediğiniz bu ürünün aynı kumaşından kırlent kılıfı satın alabilmektesiniz, Kırlent kılıflarının kenarına brit kullanılarak gizli fermuar dikişi ile dikilmektedir, günümüzde perde terzilerinin uzmanlık alanı kırlent terzilği olmadığından dikim işlemi mobilya döşemecisine yaptırılmaktadır.


Çağrı Merkezi

0850 302 54 43

Dökümlü Kumaştan Geniş En Yeşil Mürdüm Çiçek Desen Perde 1. Kalite Ödeme Seçenekleri

Kapıda ödeme: Türkiye'nin her yerine kapıda nakit ödeme imkanı

Kapıda kredi kartı ödeme: Türkiye'nin her yerine kapıda kredi kartı ile ödeme imkanı

Bankamatik kartı: Tüm bankamatik kartları ile tek geçim alışveriş yapabilirsiniz.

Kredi kartı: Anlaşmalı kredi kartlarına 12 aya kadar taksit imkanı

Kredi kartı taksit bilgileri

Dökümlü Kumaştan Geniş En Yeşil Mürdüm Çiçek Desen Perde 1. Kalite Ölçüsü Nasıl Alınır?

fon-perde-olcu-sablonu-0-1-0

Camınızın yüksekliğini ölçün, -3 santim daha kısa şekilde, sipariş edebilirsiniz.

Yere yığılma şeklinde bir duruş sergilemek isterseniz, yere kadar ölçün +15 santim ilave edin, bu yeterli olacaktır. Dekor amaçlı kullanacaksanız enini geniş sipariş etmemeye çalışın ki gündüz pencerenizden giren ışığı kesmesin, ideal fon eni 70-90 cm arasıdır.

Kapatma amaçlı kullandığınız da 2 kanat şeklinde pilesiz sipariş edin, 2 kanat sipariş etmenizin faydası, gündüz iki kenarda dekor amaçlı kullanabilirsiniz.

Müşteri Yorumları


25.06.2021 00:03:26
Ankara - Yenimahalle
Memnuniyet
İkinci kez aynı perdeden sipariş verdim. Tahmini teslim süresine uygun bir şekilde geldi. İlkinden fazlasıyla memnun kaldım. Perdeyi açıp inceleme fırsatım olamadı maalesef. Ama inanıyorum ki ilki kadar harikadır. Şehir dışındayım. En erken 6 temmuzda bakabileceğim perdeme bu sebeple eksik gedik bir yanlışlık olursa iletişime geçersem yardımcı olabilir misiniz?


25.06.2021 00:03:26

Sipariş Ölçüsü : 160x270  Ürünü satın aldı.

Bu değerlendirmeyi faydalı buldunuz mu?



Yorum Cevabı
Satıcı Mağaza
Merhaba efendim, içiniz rahat olsun, bir sorun olursa derhal ilgileniriz.

25.06.2021 16:44:19

11.06.2021 00:10:40
Ankara - ELMADAĞ
cok guzel bayildim ayni kumastan kirlentte aldim resmen evimin havasi degisti

11.06.2021 00:10:40

Sipariş Ölçüsü : 80x255  Ürünü satın aldı.

Bu değerlendirmeyi faydalı buldunuz mu?


9.05.2021 19:18:09
Amasya - merkez
AŞIRI MEMNUNUM
Elime iki gün önce ulaştı. Perdeyi yıkamadan yorum yapmak ve ürünü değerlendirmek istemedim. İlk aşamada zaten düşüncelerim olumluydu. Bir de yıkandıktan sonra bakmak istedim. Rengi atacak mı? Eciş bücüş olacak mı? Endişelerim vardı çünkü gerçekten uygun bir fiyata aldım. Yıkanma sonrası da hayalkırıklığına uğramadım. Renklerde zerre atma olmadı capcanlı. Ayrıca ütülenmeye ihtiyaç duymaması da beni fazlasıyla mutlu etti. Evimin bir sonraki perde ihtiyacını buradan karşılayacağım. Ayrıca çevremdekilere de önereceğim. Fakat perdeler fazlasıyla geç gönderiliyor bir süre camda gazetelerle idare etmek zorunda kalabilirsiniz. Paketleme kısmı sağlam bir poşete sarılı her yeri bantlı geliyor perdeler zarar görmemişti. İletişimden puan kırmamdaki sebep ise tahmini en geç gönderim tarihi bir gün geçtikten sonra eperde iletişim merkezini aradığımda ben mağaza ile iletişime geçeceğim onlar size dönüş sağlayacaktır dendi. Çağrı merkezinin bir sıkıntısı mı yoksa mağazanın sıkıntısı mı bilemiyorum. Fakat teslim alınıncaya kadar bilgilendirme mesajı bile gelmedi. Korkmaayın gayet güzel geliyor ürünler bir bildirim verilmese bile. Ayrıcaaa ben ürünü kredi kartı ile ödedim fakat sayfa yenilenmedi ilk aşamada. Bankama baktığımda çekim işlemi yapılmış görünüyordu. Ama sepetim onaylanmamış görünüyordu. Ertesi gün çağrı merkezini arayarak alım işlemimi onaylatmak durumunda kaldım. Hemen satış işlemi oldu zannedip beklemeyelim çağrı merkezinden teyit edelim :) sonuç olarak aşırı memnunum. Hayırlı işler diliyorum.


9.05.2021 19:18:09

Sipariş Ölçüsü : 130x270  Ürünü satın aldı.

Bu değerlendirmeyi faydalı buldunuz mu?



Yorum Cevabı
Satıcı Mağaza
Merhaba efendim, öcelikle bu detay içeren yorumunuz için çok teşekkür ederiz, yorumlar alışveriş kararı almakta gerçekten çok faydalı, özellikle detaylı incelemeniz bizi çok memnun etti. BİZİM EKLEMEK İSTEDİĞİMİZ BİR KONU VAR: öncelikle kullandığımız kumaş kalitesi tahminlerin çok üstünde kalitededir, dökümlüdür ve kırışma yapmaz, sektörümüz tabiri ile salon kumaşıdır. Baskı teknolojimiz ise 270 derece de yapılmaktadır, bu sebeple sizinde memnuniyet belirttiğiniz gibi yıkanma ile solmasına imkan yoktur, tamamen kalite odaklı ürün üretiyoruz, mağazamızdaki her bir deseni aynı kumaşa basıyoruz ve aynı teknoloji ile basıyoruz. Teslimat konusuna gelirsek yorumlarda da belirtildiği gibi bir çok kişiye vaktinden önce gönderilmektedir fakat bazen (Nadiren) baskı sonrası hata görüyoruz ve yeniden baskıya alıyoruz, bu durumda teslim süresini 1 ila 3 gün aşabiliyoruz, bunu engellememizin bir yolu olsa inanın yaparız ama maalesef yok, çünkü 10.000 farklı desen var, siz sipariş verdikten sonra sıraya girerek basılıyor, tek gayretimiz hata durumunu en aza indirmeye çalışmak, ki bu konuda her geçen gün mesafe kat ediyoruz. Ödeme durumundan bahsetmişsiniz bu durum bankanın anlık onaylamamasından kaynaklanıyor, binde bir dahi olmayan bir durumdur bilmenizi isteriz. Saygılarımızla efendim. Güzel günlerde kullanın ürünlerinizi.

9.05.2021 20:54:50